fb eller tweet

Bloggen är inte kul. Facebook och Twitter är kul. Bli vän med mig pa Facebook om ni inte redan är det (Amanda Björk and youll find me) eller följ min Twitter här för att veta vad som händer i mitt liv. Hästar handlar det om. Och sommar övrigt.

hejda phen.

Phenni akte nyss hem till Zimbabwe. Tungt är det. Hon har under väldigt kort tid hunnit bli en av mina bästa kompisar. Hon är helt enkelt genomsnäll och försöker alltid att lösa allas problem. Hon har lite av blivit min psykolog och hon vet precis allt om mig. Det var skönt att kunna prata med nagon som inte vet vilka alla personer är, hon känner inga jag känner förutom familjen här.
Jag har kunnat säga precis allt jag tycker och tänker till henne och hon har bara sett allt fran min synvinkel liksom och försökt första det genom mig. Hon är en underbar person och jag kommer verkligen att sakna henne massor.

För övrigt ser det ut som att Luis (min förra ryttare som har startat egen verksamhet) snor tre av mina hästar imorgon för att försöka sälja dom. Crazyhingsten Camirez, BitchDonna och älsklingsCeasar aker. Jag kommer asakna mina sma troll. Sa pa garden kommer bara Nigel, Travis (4-aringarna), Paddy (FatPat) och Danis nya Queerhingst vara kvar. 3 hästar för mig, vad ska jag göra resten av tiden hela dagarna liksom? Men skönt ända, kan koncentrera mig pa att utbilda smattingarna sa bra som det bara gar.

Annars vet jag inte om sa mycket händer. Allt och inget händer pa samma gang liksom. Sam och Tom ääälskar mig för tillfället och klänger pa mig twentyfour seven. Men jag klagar inte.

Nu är det snart fotboll. Tyskland-Australien. Kan bli spännande eftersom jag bor i en tysk-australiensisk familj. Jösses, hälften hejar pa tyskland, hälften pa Australien. Krig?

upupupupdate

Jag vet inte vad jag ska skriva här. Just nu bestar mitt liv av mycket tankar och mycket känslor men för första gangen sa pratar jag hellre om det än skriver ner det. Beror kanske pa att jag förtillfället är omgiven av helt underbara personer. Vad ska jag göra när Phenni aker hem om 9 dagar? Vem ska lösa alla mina tankar och problem? Mitch och Dani far plagas ännu mer stackarna.

Förövrigt käkar jag antibiotika och slemlösande. Har en inhalator man kopllar in i ett eluttag med som jag ska leka med 4 ggr om dagen. Nu jävlar maste hostan försvinna. Hela lungorna är helt förstörda för tillfället, far knappt luft om jag anstränger mig för mycket.

Ledig imorgon, far se om Rob vill hitta pa nagot.
Ja, det är vad som händer typ.
Mitch har akt av Donnah tva dagar i rad ocksa, idag pa tävlingen. Vilken bitch den hästen är. Sa är det nagon som vet en riktigt segtänkt hingst? Nu ska här bli föl istället för ridning.

RSS 2.0